V samo nekaj urah se vgradijo implantati in zobje na teh implantatih. All-on-4 v prevodu pomeni, vse na štirih implantatih in predstavlja metodo, ki je popolnoma spremenila pogled na dentalno implantologijo. Enako jo imajo radi in doktorji dentalne medicine in pacienti. Pa poglejmo zakaj ...

Ena izmed najbolj pogostih načinov za izboljšanje nasmehov v sodobni estetski stomatologiji je postavljanje porcelanastih lusk. To so zelo tanke keramične stene, ki se lepijo na sprednjo površino zob.

Sodobni trendi v estetski protetiki in implantoprotetiki nalagajo različne nove tehnologije, z katerimi se dosegajo izjemni rezultati, ki imajo svojo ceno, vendar, klasične metode, kot so kompozitne obnove, so še vedno zelo ugodni, hitri in učinkoviti načini do popolnega nasmeha.

NobelGuide™ – popolno načrtovanje za popolne zobe predstavlja terapevtski koncept Nobel Biocare podjetja, največjega in najmočnejšega svetovnega proizvajalca implantatov, ustvarjalca nekaterih najbolj izvirnih in najkvalitetnejših implantoprotetskih rešitev na svetu.

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".