DIC Edukacijski centar

Interes pacijenata za zubne implantate neprestano raste, pa tako na jedan ili drugi način svaki doktor dentalne medicine ima potrebu ponuditi implantološku terapiju kao dio potpunog paketa brige i njege. U tom cilju neophodna je kvalitetna usko specijalizirana edukacija.

Dentalni implantoprotetski centar Dr. Popadić od 2004. godine održava individualne i grupne edukacijske tečajeve u suradnji s distributerima implantološkog materijala u Hrvatskoj i tvrtkom Nobel Biocare, a također i u vlastitom aranžmanu.

Zahvaljujući vlastitoj višegodišnjoj kvalitetnoj obuci u svjetskim centrima i iskustvu kao predavača na kongresima u Hrvatskoj i u inozemstvu na polju dentalne implantologije, dr. Željko Popadić i DIC pomogli su desetcima doktora dentalne medicine u Hrvatskoj da unaprijede svoje znanje i vještinu u dentalnoj implantologiji.

Spektar tema tečajeva u DIC-u ide od bazične implantologije, na kojima polaznici nauče ugraditi implantat i riješiti jednostavne slučajeve, pa do tečajeva na kojima se obrađuju napredni implantoprotetski koncepti, kao i zahtjevnije kirurške, parodontološke i protetske tehnike.

Doktori dentalne medicine zainteresirani za edukaciju na polju implantologije mogu se prijaviti za jedan od tečajeva putem obrasca na ovoj stranici.

PRIJAVI SE

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".