ALL-ON-4: IN CLINIC tečaj u organizaciji dentalnog implantoprotetskog centra dr.Popadić

Autor: Ivan Frankovic

Poštovane doktorice i doktori,
obavještavamo Vas da će se 27.11.2015. u Rovinju, u Dentalnom implantoprotetskom centru dr.Popadić održati All-on-4 IN CLINIC tečaj pod vodstvom dr.Popadića.

 

Tečaj je namijenjen doktorima dentalne medicine koji se žele upoznati s teorijskim i praktičnim znanjima tehnike All-on-4™, te savladati ovaj protokol za rehabilitaciju potpune bezubosti. Timovi Dr.Jelušića, Dr.Popadića i Dr. Božića, svaki u svojoj poliklinici, u Opatiji, Rovinju i Zagrebu, pokazati će kako se s malim brojem implantata može postići imedijatna funkcija. Polaznici tečaja će naučiti kako tretirati bezubog pacijenta s kirurškim All-on-4™ protokolom: od odabira pacijenta do plana terapije i protetske faze s imedijatnim rješenjem. Tijekom tečaja biti će prikazane, korak po korak, sve kliničke i laboratorijske faze rada s naglaskom na specifičnosti pojedinih postupaka. Uživo će se pratiti tijek operacije sistemom interne kamere i/ili prisustvovanja operaciji, a na kraju dana pacijenta će se opskrbiti privremenim protetskim radom.

Prijaviti se možete pozivom na telefonski broj
+385.(0)52.830.830

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".