ALL-ON-4 IN CLINIC Jednodnevni tečaj s LIVE OP

Autor: Ivan Frankovic

ALL-ON-4 IN CLINIC
Jednodnevni tečaj s LIVE OP
Rovinj, 13.05.2016. Predavač: Dr.Željko Popadić

Poštovane doktorice i doktori,
obavještavamo Vas da će se 13.05.2016. u Rovinju, u Dentalnom implantoprotetskom centru dr.Popadić održati All-on-4 IN CLINIC tečaj pod vodstvom dr.Popadića.

 

O tečaju:
Tečaj je namijenjen doktorima dentalne medicine koji se žele upoznati s teorijskim i praktičnim znanjima tehnike All-on-4™, te savladati ovaj protokol za rehabilitaciju potpune bezubosti. Dr.Popadić će pokazati kako se s malim brojem
implantata može postići imedijatna funkcija. Polaznici tečaja će naučiti kako tretirati bezubog pacijenta s kirurškim All-on-4™ protokolom: od odabira pacijenta do plana terapije i protetske faze s imedijatnim rješenjem. Tijekom tečaja biti će prikazane, korak po korak, sve kliničke i laboratorijske faze rada s naglaskom na specifičnosti
pojedinih postupaka. Uživo će se pratiti tijek operacije sistemom interne kamere i/ili prisustvovanja operaciji, a na kraju dana pacijenta će se opskrbiti privremenim protetskim radom.

Detaljniji program tečaja pročitajte na web stranici Novodenta

Broj polaznika: maksimalno 8 doktora
Vrijeme održavanja: 9:00 - 18:00 sati
Cijena: 3.600 kn + 25% PDV, uključen radni materijal, kave i radni ručak
Certifikat: certifikat o završenom All-on-4™ tečaju

PRIJAVE
Prijaviti se možete pozivom na telefonski broj DIC dr.Popadić
+385.(0)52.830.830

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".