Željko Popadić dr.med.dent.

 

Ne postoje nemogući snovi, već samo naša limitirana percepcija onoga što smatramo mogućim.

Dr. Željko Popadić, rođen je 1966. godine. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu 1991. godine. Postdiplomsko obrazovanje i edukaciju stekao je na priznatim svjetskim sveučilištima i centrima (Göteburg, Padova, Achen, Kopenhagen, Los Angeles ...), uglavnom na području dentalne implantologije i implantoprotetike pod vodstvom priznatih svjetskih stručnjaka.

Također, završio je i Master Program iz implantologije 2008./2009. na School of Dentistry, UCLA (University of California, Los Angeles).

Član je HKDM – Hrvatske komore dentalne medicine, HLZ – Hrvatskog liječničkog zbora, HPD – Hrvatskog paradontološkog društva, HDDI – Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, EAO – European Association for Osseointegration, ADI – Association of Dental Implantology UK, gIDE – Global Institute for Dental Education i ITI – International Team for Implantology.

Od 1997. uspješno vodi Dentalni Implantoprotetski Centar, DIC u Rovinju čija se praksa temelji na implantologiji. Kao bivši član Nobel Biocare mentorskog tima za Hrvatsku, a danas aktivni član Hrvatske komore dentalne medicine, radi kao mentor i voditelj edukativnih tečajeva na području implantologije, oralne kirurgije i parodontologije . Član je gIDE fakultetskog tima (Global Institute for Dental Education) sa predavanjem pod naslovom Implant Practice Management and Marketing. Povremeno piše i izdaje stručne članke iz područja dentalne medicine, prvenstveno implantologije u stručnim i popularnim glasilima.

U slobodno vrijeme zanima ga glazba i vožnja motorom, povremeno vodi vlastitu glazbenu emisiju na lokalnom radiju, a igra i tenis. Često sudjeluje na brojnim humanitarnim projektima i potpomaže razne neprofitne udruge i projekte poput Udruge Down sindroma u Puli.


VESPA | LOVAC NA JELENE | JADRANSKA OBALA | INDIJA | ROUTE 66 | MUZIČKI VREMEPLOV l AFRIKA 

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".